دوشنبه 10 آذر 1404

بازدید وزیر صمت از سردخانه در دست احداث شکوه سبز شهرستان دماوند

  • 1398/07/24 - 12:02
  • - تعداد بازدید: 100
  • - تعداد بازدیدکننده: 100
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
  • /ZgQ8

بازدید وزیر صمت از سردخانه در دست احداث شکوه سبز شهرستان دماوند

وزیر صنعت معدن و تجارت در ادامه برنامه سفر خود به شهرستان فیروزکوه به همراه مديرعامل شهرك هاي صنعتي تهران از سردخانه در حال احداث شکوه سبز در شهرستان دماوند بازدید کرد.


وزیر صنعت معدن و تجارت در ادامه برنامه سفر خود به شهرستان فیروزکوه به همراه مديرعامل شهرك هاي صنعتي تهران از سردخانه در حال احداث شکوه سبز در شهرستان دماوند بازدید کرد.



 



به گزارش روابط عمومي شهرك هاي صنعتي تهران، این سردخانه با ظرفیت بالغ بر ۱۵ هزار تن، امکان ذخیره سازی انواع میوه و تره بار را در شهرستان دماوند داراست.



برای احداث سردخانه شکوه سبز دماوند سرمایه گذاری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال انجام گرفته که زمینه اشتغال بیش از ۱۰۰ نفر را به طور مستقیم فراهم می آورد.



وزیر صمت در این بازدید با اشاره به ظرفیت های تولید میوه به خصوص انواع سیب در شهرستان دماوند، احداث این واحد سردخانه‌ای را یک سرمایه گذاری درست و بجا عنوان کرد و گفت: یکی از مکمل های خوب صنایع تبدیلی و ایجاد ظرفیت های مناسب برای صادرات انواع میوه و تره بار از کشورمان، احداث واحدهای سردخانه ای در شهرها و مراکز تولید کننده این محصولات به صورت انبوه است.



رحمانی خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت راه اندازی این واحد سردخانه‌ای در این منطقه ضرورت دارد تمامی موانع موجود از جمله تامین نقدینگی مورد نیاز و سرمایه ثابت مورد درخواست این واحد هر چه سریعتر رفع شود.



گفتنی است؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان بازدید خود از سردخانه شکوه سبز دماوند در خصوص درخواست های این واحد در مورد تامین تسهیلات مورد نیاز خود، دستورات لازم را صادر نمود و بر تسریع در روند امور مرتبط به راه اندازی واحد تاکید کرد.



 


  • گروه خبری : تهران,اخبار صفحات استان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 7996
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب